Takaful Ikhlas offers the full range of their product online! Click on the button to subscribe now!
Call us at 0383200200 if you need any assistance.

[Total: 11    Average: 3.2/5]
Bantuan IKHLAS

Comprehensive Motor Takaful Plan provides 24-Hour Road Assistance. You just need to dial 1-800-88-1186 for assistance in the event of an emergency or road accidents.

Assistance Services

1. Towing & Emergency Assistance

If the vehicle breaks down and is immobilised, our call centre will organise & pay up to a maximum of 50km on roadside repair and/or towing of the vehicle to the nearest repairer or safe storage place or the drivers/passengers place of residence.

2. Roadside Assistance

Includes delivery & installation of the new battery, jump start, flat tyre assistance & delivery of fuel (cost of tyre, battery & fuel are borne by the participant).

Homeowners IKHLAS

At Takaful IKHLAS, we offer Comprehensive Houseowner & Householder protection within your private residence with peace of mind as your assets are securely covered.

  • Houseowner – Covers the Building/house structure of your home against loss or damage
  • Householder – Covers Contents of your homes such as furniture, household goods, electrical equipment personal effect and valuables.

We cover your property against the following:

  • Fire
  • Lighting
  • Explosion
  • Aircraft damage
  • Impact damage
  • Bursting and overflowing of water tanks
  • Theft (by forcible entry only)
  • Hurricane, cyclone, typhoon, windstorm
  • Earthquake, volcanic eruption
  • Flood
  • Loss of rent (not exceeding 10% of the total sum covered)
  • Personal Public Liability

Householder additional coverage

  • Breakage of mirrors (other than hand mirrors) whilst in your home
  • Compensation for death of the Participant
  • Servant’s property

You may also add up optional benefit with additional contributions,

  • Riot, Strike & Malicious Damage
  • Additional rent coverage
  • Public Liability – additional limit
  • Theft without limitation of being accompanied by actual forcible and violent breaking into and/or out of your home (householder only)
Kembara IKHLAS

IKHLAS Travel P.A

Never let your dream trip become a nightmare due to unforeseen circumstances! Let us provide the right coverage with Comprehensive Travel Protection plan. You can now travel around the world with peace of mind.

IKHLAS Kembara Plus – Inbound & Outbound
IKHLAS Kembara Plus – Hajj & Umrah

NOTIS GANGGUAN PERKHIDMATAN PELANGGAN. ... See MoreSee Less

NOTIS GANGGUAN PERKHIDMATAN PELANGGAN.

 

Comment on Facebook

Nak buat quotation adr effect tak?

Salam Jumaat penghulu segala hari buat muslimin dan muslimat semua.

Jangan lupa untuk bersedekah dan berkongsi rezeki bersama mereka yang memerlukan.
... See MoreSee Less

Salam Jumaat penghulu segala hari buat muslimin dan muslimat semua. 

Jangan lupa untuk bersedekah dan berkongsi rezeki bersama mereka yang memerlukan.

Salam Jumaat yang barakah buat semua muslimin dan muslimat.

Semoga kita semua sentiasa di dalam bimbingan dan rahmat Allah SWT.
... See MoreSee Less

Salam Jumaat yang barakah buat semua muslimin dan muslimat. 

Semoga kita semua sentiasa di dalam bimbingan dan rahmat Allah SWT.

 

Comment on Facebook

#takafulikhlasberhad , hantar claim accident pada 9 Okt 2018 pada cawangan melaka, offer letter pun tak hantar melalui apa medium. Call pun tidak dari tarikh berkenaan hingga 8 Nov 2018.. Dah call hariini, tinggalkan nombor, pun tak call balik. Kita sendiri kene kejar.

Lain kali tak perlu guna ayat Al-Quran untuk pelaris. Dah jadi munafik

2 months ago

Takaful Ikhlas Berhad

Salam Maal Hijrah buat semua muslimin serta muslimat.

Bersama kita menghayati erti hijrah dan pengorbanan.
... See MoreSee Less

Salam Maal Hijrah buat semua muslimin serta muslimat.

Bersama kita menghayati erti hijrah dan pengorbanan.

 

Comment on Facebook

Isteri sy mencarum melalui pemotongan gj.....dah 30 bulan tetunggak...,,,takaful ckp tk byr,,,,majikan dah imel beserta no ets...eletronik tranfer senyap tk jwb.....

sepatutnya Takaful Ikhlas Berhad yang berhijrah...dari segi sikap dan customer experience...janji tak serupa bikin... pemulangan lebihan bayaran terlalu lewat.. janji 14 hari bekerja...call berpuluh kali, tak pernah ada yang jawab...

Salam takaful ikhas.. Banyak kali sy call utk berurusan.. Namun kecewa..disebabkan perkhidmatan tuan sangat sibuk.. Saya cuba email.. Namun email tidak dapat digunakan.. Sy ingin bertanya.. Hujung jun saya buat claim utk elaun hospital atas 2 polisi insurance suami sy.. Namun hingga kini masih belum dapat. Agaknya berapa lama proses tersebut.

Amin

3 months ago

Takaful Ikhlas Berhad

Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 61 Malaysia! ... See MoreSee Less

Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 61 Malaysia!

 

Comment on Facebook

Adjuster datang lambat janji 3 hari, after seminggu baru datang terhegeh2, bagi nilai tak sama dengan harga pasaran, hantar surat appeal almost seminggu baru check, kata proses 10 hari bekerja, keputusan sampai skrg tak dapat2 ni dah lebih 10 hari dah.. mmg insuran takaful sial menyusahkan, lembab nak mampus.. keje tak ikhlas. not recommended to all.

Pemulangan lebihan bayaran terlalu lewat.. janji 14 hari bekerja...call susah nk dpt...dh dpt pulak janji nk call back...last2 kita kena call balik...kredit phone hbs mendengar lagu je..

custmer servis sibuk dari jam 9-11 ext : 9590 9589 /9586 /9587 tak angkat...

mohon pm sy

Zubaile Abdullah bila nk duit costumer cepat..tp bila customer nk dpt duit...lambat...alasan bulan ni terlalu byk urusan lebihan bayaran...dulu masa nk dpt first payment lebihan bayaran 2012 pun alasan yg sama...itupun customer call baru nk bertindak...

ya kata je 14 hari... nak call pun susah

+ View more comments

Load more

Takaful Ikhlas Berhad. provides family, group, and general Takaful plans and riders for individuals and commercial enterprises in Malaysia. The company offers family and group Takaful plans, such as savings or investment-linked, and mortgage protection plans; and plans to cover properties, such as vehicles, buildings, and other assets. It provides motorist and car replacement programs; and fire, house owner/householder, personal accident, Perdana P.A., Kembara, public liability, burglary, money, fidelity guarantee, comprehensive perils, mobile equipment, electronic equipment, plate glass, contractors’ all risks, workmen compensation, employer liability, Niaga, machinery breakdown, marine cargo, boiler and pressure vessel, foreign workers’ compensation scheme, and erection all risks Takaful plans. The company offers its products through various distribution/service channels, such as agency personnel, brokers, financial institutions, motor franchise holders, co-operatives, and Islamic bodies. It also allows customers to purchase and renew plans online. The company was incorporated in 2002 and is based in Kuala Lumpur, Malaysia with regional offices in Selangor, Sungai Petani, Kota Bahru, Johor Bharu, Kuching, Kota Kinabalu, Melaka, Kuantan, Ipoh, Terengganu, and Putrajaya, Malaysia. Takaful Ikhlas Berhad. operates as a subsidiary of MNRB Holdings Berhad.