3 hours ago

HOI Insurance & Takaful
SELAMAT PAGI 😊

SELAMAT PAGI 😊 ... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Selamat pagiπŸ˜„πŸ₯°

pagi 😊🌸

2 weeks ago

HOI Insurance & Takaful
Encik Helmi sekarang dah pakai Ysuku
Baru menikah minggu lepas.

Whatsapp HOI untuk sebutharga percuma: https://api.whatsapp.com/send?phone=60383200200&text=Quotation

Encik Helmi sekarang dah pakai Ysuku
Baru menikah minggu lepas.

Whatsapp HOI untuk sebutharga percuma: api.whatsapp.com/send?phone=60383200200&text=Quotation3 Cerita Encik Helmi

Cerita 1
Helmi beli Kawasaki GTR 1400cc!
Rosak motor di Grik, kena tinggal dengan konvoi. Call mechanic, disuruh check fius.
Helmi check fius, macam ok.

- Call towing superbike hantar dari Grik ke S4M Motorsports Big Bike Garage di Setapak KL
- Satu sen pun tak payah bayar sebab dah subscribe Allianz Bike Warrior

Dah sampai S4M Motorsports, rupanya Helmi salah check fius, dia confius fius lampu dengan fius starter.
Tukar fius, trus semua OK.

Cerita 2
Helmi tak puas hati kejar kawan kawan superbike, GTR 1400cc tu motor touring, tak cukup berpeluh gamaknya.
Beli superbike. Yamaha R1 macam sauna dah. Kepit engine celah kangkang, bungkus badan dengan racing sut.
Motor racing ni la paling selamat, tak pernah jadi apa apa hal langsung.

- Superbike kan high risk, tak banyak Insurance company nak tanggung. Tadehal, HOI boleh setelkan.
- Helmi dah jual motor ni, hari ke-2 tu rider baru terus tergolek keluar simpang sebab tak biasa dengan power yang melampau.
- Motor bikin racing, sapa suruh redah membuta tuli kan..

Cerita 3
Helmi beli lagi motor, kali ni BMW GSA 1200cc. Motor paling canggih antara semua motor pernah dia ada.
Satu hari Helmi turun Cameron Highlands, Helmi kejar rider BMW GSA jugak.

- Yang Helmi terlupa, brother ni bekas Juara Asia Road Racing.
- Tergolek naik 2 tayar keatas la jawabnya.
- Claim Insurance, repair balik dah macam baru, pasang balik semua set original BMW.

Kesemua motor Helmi ni HOI yang managekan Insurance & Road Tax.
Helmi bersukan dengan motorsikal. Duduk dan beratur tak kuruskan badan katanya.
Helmi focus bersukan, masaalah renewal & memilih jenis Insurance & Road Tax Helmi biarkan HOI yang jaga.

Helmi dah makin kurus kan?

Tiap tahun HOI call Helmi untuk renew Insurance & Road Tax.
Call minta duit katanya.

Hari ni, Helmi berusaha keras untuk dapatkan balik semua duit yang pernah dia labur.
Helmi jual Yamaha R1, beli mesin mesin besar besar susun dalam kedai.

Sekarang, Helmi tambah business baru. Imag WallSticker namanya.
Baju & merchandise HOI semua tu Helmi la yang supply.

Pandai kan Helmi?

Jadi pandai macam Helmi, teruskan dengan hidup, biar HOI yang handle masaalah Insurance & Takaful ni.

** Insurance liability, Insurance bangunan & pekerja syarikat Helmi pun HOI yang manage tau!

SHARE lah post ni, biar ramai lagi BIJAK MACAM HELMI!

Ni alamat web HOI: www.hoi.my/
Nak terus call pun boleh: 0383200200
Email: renewal@hoi.my

Jangan lupa SHARE tau!
... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Ysuku pulak. perghh

Whatsapp HOI untuk sebutharga untuk pembaharuan Roadtax Kereta, GRAB & Motorsikal.

Click WHATSAPP terus: https://api.whatsapp.com/send?phone=60383200200&text=Saya%20nak%20quotation

Hubungi Liza:

Tel: 0383200200
Email: renewal@hoi.my
Web: https://www.hoi.my

#hoi #senang #mudah #pantas

Whatsapp HOI untuk sebutharga untuk pembaharuan Roadtax Kereta, GRAB & Motorsikal.

Click WHATSAPP terus: api.whatsapp.com/send?phone=60383200200&text=Saya%20nak%20quotation

Hubungi Liza:

Tel: 0383200200
Email: renewal@hoi.my
Web: www.hoi.my

#hoi #senang #mudah #pantas
... See MoreSee Less

Mudahnya untuk tambah pendapatan tambahan

Mudahnya untuk tambah pendapatan tambahan.
Online je!

Tonton video temuramah En. Iqram oleh AmAssurance Berhad.

Ikuti pautan ini untuk cara penuh dan jalan mudah menjana pendapatan sebagai wakil Insurans & Takaful

Info lanjut: www.hoi.my/cara-permohonan-menjadi-wakil-insurans-dan-takaful-kenderaan-kereta-motorsikal/

5 sebab: www.hoi.my/5-sebab-mengapa-anda-perlu-memohon-sebagai-agen-pemasaran-insurans-dan-takaful-kereta-...

WhatsApp: wa.me/60198028102?text=Interested%20daftar%20agent

Email: hiring@hoi.my
Hubungi: Puan Syahira
Office: 0383200208
... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Taktidur ke? Ke bangun awal ni?

Terbaik

Load more

2 weeks ago

Kurnia Insurans
It has been brought to our attention that there are individual(s) directly contacting Facebook users to offer insurance and loans on behalf of Kurnia Insurance.

Kindly be informed that Kurnia Insurance is a brand name registered under AmGeneral Insurance Berhad (AmGeneral) which is a general insurance company licensed under the Financial Services Act 2013 of Malaysia to carry on the business of general insurance. AmGeneral does not offer any banking services such as loans or credit cards, and we would like to advise the public to be vigilant and take reasonable precaution when dealing with such irresponsible parties.
Thank you, and stay safe.

We would also like to advise our customers to call 1800 88 6333 for any verification if needed.

... See MoreSee Less

2 weeks ago

Kurnia Insurans
Our Driver & Passengers Personal Accident policy provide you and those riding along with extra care while you journey on the road.

So go on and drive with peace of mind when you apply for our policy today. http://bit.ly/2KBgzQ7

... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Saya betul 2 kecewa sama insurance kurnia,kereta saya 07/02/2019 sudah dalam perjalanan sudah jadi kerbakaran dan suami saya telah selamatkan ,tetapi sampai enam bulan kurnia baru bagitahu tolak claim saya,mengapa kena tunggu sampai enam bulan baru bagitahu dan apaguna saya beli insurance bila jadi kerbakaran dalam perjalannan?

Load more